დასახელება:
სურსათის უვნებლობის მენეჯერი
|
მომწოდებელი:
კომპანია
|
გამოქვეყნდა: 09 ივნისი
/ ბოლო ვადა: 30 ივნისი
|
კომპანია აცხადებს ვაკანსიას სურსათის უვნებლობის მენეჯერის პოზიციაზე, ქ. თბილისში
სამუშაო საათები: 09:00-18:00/(აქედან 1 საათი შესვენება);
სამუშაო დღეები: ორშაბათი-პარასკევი/კვირაში 5 დღე;
ანაზღაურება: 2000-3000 ლარი
ფუნქცია-მოვალეობები:
** სურსათის უვნებლობისა და ხარისხის კონტროლის უზრუნველყოფა;
** საქართველოს კანონმდებლობით განსაზღვრული სურსათის უვნებლობის დოკუმენტაციის მომზადება/წარმოებაში მონაწილეობის მიღება;
** სამუშაო სივრცეში სურსათის უვნებლობის საფრთხეების შეფასება და კონტროლში მონაწილეობა;
** სურსათის უვნებლობის კუთხით აღმოჩენილი ხარვეზების განხილვა და რეკომენდაციების გაცემა კომპეტენციის ფარგლებში;
** კომპანიაში HACCP სისტემის დანერგვა;
** საფრთხეების იდენტიფიცირება და რეპორტინგი უშუალო ხელმძღვანელთან;
** პირველადი და გეგმური სურსათის უვნებლობის აუდიტის ჩატარება;
** საქართველოს კანონმდებლობით განსაზღვრული სურსათის უვნებლობის დოკუმენტაციის მომზადება/წარმოებაში მონაწილეობის მიღება;
** სამუშაო სივრცეში სურსათის უვნებლობის საფრთხეების შეფასება და კონტროლში მონაწილეობა;
** კომპანიაში სურსათის უვნებლობის წესების დასაცავად შესაბამისი ღონისძიებების დანერგვაში მონაწილეობის მიღება;
** მიღებული დავალებების/მითითებების დროულად, ხარისხიანად და ეფექტურად შესრულება
სასურველია კანდიდატი აკმაყოფილებდეს შემდეგ მოთხოვნებს:
** მინიმუმ 2-წლიანი სამუშაო გამოცდილება ანალოგიურ პოზიციაზე ნებისმიერი ტიპის სასურსათო წარმოებაში;
** ინსპექტირებისა და აუდიტის ჩატარების პრაქტიკული გამოცდილება;
** საქართველოს კანონმდებლობის და საერთაშორისო სტანდარტების - #301, #173 დადგენილებებისა და HACCP-ის კოდექსის ცოდნას;
** უპირატესობა მიენიჭება კანდიდატს სასურსათო ტექნოლოგიები, ბიოლოგიის, კვება და საზოგადოებრივი ჯანდაცვის მიმართულების განათლებით.
დაინტერესების შემთხვევაში, გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი CV შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: info@gfc.ge, 2025 წლის 30 ივნისის ჩათვლით.
|
|
|
|