ტრენინგი სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტში
 
ყველა ტრენინგი ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია ბმულის გადაგზავნა გადაიტანე Facebook-ზე
დასახელება: ტრენინგი სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტში
მომწოდებელი: კავკასიის უნივერსიტეტის ტრენინგ ცენტრი
გამოქვეყნდა: 9 ნოე / ბოლო ვადა: 3 დეკ
კავკასიის უნივერსიტეტის ტრენინგ ცენტრი (CUTC) სტარ კოსალტინგთან (STAR consulting) ერთად გთავაზოვთ ტრენინგს: სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტი.

ტრენინგის გავლის შემთხვევაში მსმენელი მიიღებს კავკასიის უნივერსიტეტის ტრენინგ ცენტრის(CUTC) და სტარ კონსალტინგის (STAR consulting) ერთობლივ სერტიფიკატს.

ტრენერი: ეკა ბურკაძე

ტრენინგის თემატიკა:

** სანიმუშო ჰიგიენის პრაქტიკა GHP - საწარმოს ინფრასტრუქტურა და სხვა მოთხოვნები - 1*1.5=1,5
** წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა GMP, აუცილებელი ჩანაწერები და პროცედურები - 1*1,5=1,5
** მიკვლევადობა - 1*1,5=1,5
** სურსათის უვნებლობის საფრთხეები (მიკრობიოლოგიური, ქიმიური, ფიზიკური) - 2*1,5=3
** საფრთხის ანალიზის და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემა HACCP - 2*1,5=3
** სექტორების შესაბამისი HACCP (HoReCa, ყველი, ხორცი, თხილი, ფუნთუშეული) - 2*1,5=3
** სახელმწიფო სისტემა, ეროვნული კანონმდებლობა, ევრორეგულაციები - 2*1,5=3
** სერტიფიკაცია, აკრედიტაცია, დაკალიბრება, ლაბორატორიები - 1*1,5=1,5
** საერთაშორისო სტანდარტები და სერტიფიკაციის სქემები - GLOBAL GAP, ISO 22000 - 2*1.5=3
** ჯგუფური პრეზენტაციები - 1*1,5=1,5
** საბოლოო გამოცდა 1*1,5

ერთი სტუმარი სურსათის ეროვნული სააგენტოდან, ერთი სტუმარი კერძო სექტორიდან. დაინტერესების შემთხვევაში შედგება ვიზიტი საწარმოში.

ტრენინგის განრიგი:

ტრენინგის ხანგრძლივობა: 4 კვირა
ტრენინგის დასაწყისი: 3 დეკემბერი
ტრენინგის პერიოდულობა: ორშაბათი, ოთხშაბათი, პარასკევი
ჩატარების დრო: 19:00-22:00 საათი

ტრენინგის საფასური და რეგისტრაცია:

გაიარეთ ონლაინ რეგისტრაცია

ტრენინგის ღირებულება 390 ლარი.

ტრენინგის ღირებულების გადახდა უნდა მოხდეს, მის დაწყებამდე მინიმუმ 5 დღით ადრე.

საკონტაქტო ინფორმაცია:

თამარ გოგალაძე
ტრენინგ ცენტრის მენეჯერი
მობ.: 555503350
ტელ.: 2377777 (173)
e-mail.: tgogaladze@cu.edu.ge
 
ყველა ტრენინგი ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია ბმულის გადაგზავნა გადაიტანე Facebook-ზე